Hjem - Om oss - Tjenester - Samarbeidspartnere - Referanser - Kontakt oss

Litt om oss

Rune Granberg


- GF Vedlikeholdservice as leverer tjenester innen mange felt som grøntpleie, vaktmesteroppgaver, renhold, vedlikehold av bygg og anlegg, renovering av mindre bygg, beskjæring, trefelling, snørydding m.m. Vi har tilholdssted i Molde, men tar oppdrag også utenfor kommunen.

Pr. juli 2012 er vi tre medarbeidere, men oppdragsmengden tilsier allerede nå at vi ganske snart trenger flere dyktige hender til å hjelpe oss.

Vi leverer våre tjenester både til virksomheter innenfor det offentlige og private næringsliv, samt til privatpersoner. Våre tjenester tilpasses kundens behov for enkelttjenester eller langtidstjenester. Vi legger fokus på at du som kunde skal kunne benytte deg av din dyrebare tid til andre ting. GF Vedlikeholdservice as tar seg av jobbingen, du kan konsentrere deg om det som du har mer lyst til og egen kjernevirksomhet.

 
 

- For oss er alle kunder like viktige. Du som kunde skal alltid være fornøyd med våre tjenester. Derfor er mottoet vårt: - med kvalitet og service i fokus. Vi er godt kvalifiserte til de tjenester vi tilbyr, og har gode samarbeidspartnere som vi støtter oss på om vi må innhente kompetanse utover vår egen. Dette sikrer at du som kunde alltid skal være fornøyd, og være sikker på at du får det best mulige resultatet.

GF Vedlikeholdservice satser på kvalitet både i service og maskinpark. Dette sikrer at du som kunde ikke skal bekymre deg for at vi ikke stiller opp som lovet, eller at oppdrag blir forsinket på grunn av dårlig utstyr. Det legges opp til at miljø og sikkerhet ivaretas både internt hos oss og ute hos kunden.

 
 

 

 
     
     
     

 

 

 

Copyright © rgmedia 2012