Hjem - Om oss - Tjenester - Samarbeidspartnere - Referanser - Kontakt oss

Samarbeidspartnere

For at du som kunde skal ha en så enkel hverdag som mulig, har vi inngått avtaler med firmaer fra flere yrkesgrupper. Når du trenger en håndverker, og vi ikke har kompetanse nok til å utføre oppgaven, søker vi ekstern hjelp som vil kunne dekke ditt behov.

Som vi sier i GF Vedlikeholdservice: - kvalitet og service i fokus.

 

 

 

 

 

BoGrønt
Vi henter våre grøntvarer fra Slætta hagebruk i Malmefjorden. De har også egen landskapsarkitekt som hjelper oss med planlegging av din hage. BoGrønt leverer alt hva du skulle behøve for å pynte opp i din hage. Våre maskiner handler vi hos Husqvarna. Da vet vi at vi får maskiner med god kvalitet, og jobben går som en lek.
Cramo
Her får vi byggevarer til en god pris, som igjen gjør prosjektene du vil vi skal utføre for deg rimeligere. Malo sagbruk har også mulighet for å hjelpe deg å tegne de løsningene du måtte trenge. Når vi trenger lift, minigraver, eller annet spesial-verktøy, leier vi dette hos Cramo. Dette gjør at vi holder driftskostnader nede og kan tilby våre tjenester til en fornuftig pris.
Kantstein, heller, trapper, støttemurer, kummer osv. Dette og mer til leverer Aas Betong. Vi har et godt samarbeid og de leverer kvalitetsvarer til en fornuftig pris. Ved behov for tyngre maskiner og til- eller vekkjøring av masse m.m, har vi inngått samarbeid med Maskin og Transportservice. De har over 21 års erfaring og tar på seg det meste av entrepenørjobbing.
   

 

 

 

 

Copyright © rgmedia 2012